Over ons

De medewerkers van abtWassenaar dragen graag een steentje bij aan de constructie van een gebouw. Of het nu een complex bouwproces is, een bijzonder staaltje van constructief ontwerp of vernieuwend hergebruik van materialen.

Onze ervaring

abtWassenaar ontwerpt al vijftig jaar constructies voor gebouwen. We zetten onze kennis en jarenlange ervaring met name in voor utiliteitsgebouwen. We zijn vooral betrokken bij complexe projecten. Ons doel is een mooi en goed gebouw realiseren dat voldoet aan alle huidige en toekomstige eisen. Onze kracht is dat we goed buiten ons vak kunnen denken: creatieve oplossingen inzetten om een ontwerp constructief mogelijk te maken.

Onze samenwerking

We vinden het belangrijk vanaf de start van een project betrokken te zijn, zodat we vanuit onze kennis, visie en ervaring kunnen adviseren over de constructie van een ontwerp. Daarbij werken we graag samen met opdrachtgever, architect, bouwer en andere betrokkenen, om gezamenlijk het maximale uit een project te kunnen halen. Daarom ook werkt abtWassenaar al jaren met BIM.

Onze investering

Er werken gemiddeld 50 mensen bij abtWassenaar. Soms wat meer, soms wat minder en dat willen we in de toekomst zo houden. We willen wél blijven groeien in kennis en ervaring. Daarom investeren we voortdurend in de competenties van onze medewerkers.

Onze toekomst

We lopen het liefst voor op nieuwe ontwikkelingen. Duurzaam bouwen, flexibel bouwen, aardbevingsbestendig bouwen en BIM maken dat ons vak iedere keer weer verandert. Daarom maken we uitgebreid studie van nieuwe ontwikkelingen in ons vak en passen ze toe in projecten. Opdat we ook in de toekomst onze bijdrage kunnen blijven leveren aan mooie en goede gebouwen.