Expertise

Ontdek onze verschillende vakgebieden

Ingenieursbureau abtWassenaar wil het echte verschil maken voor de opdrachtgever. Daarom hebben wij speerpunten benoemd waarin wij als ingenieurs de onbetwiste expert zijn. Duurzaam bouwen, flexibel bouwen, aardbevingsbestendig bouwen en BIM maken dat ons vak iedere keer weer verandert. Daarom maken we uitgebreid studie van nieuwe ontwikkelingen in ons vak en passen ze toe in projecten. Zo garanderen wij dat onze opdrachtgevers de beste technische kennis krijgen op het moment dat zij die nodig hebben.

Ingenieursbureau abtWassenaar te Haren - expertise constructie

Constructie

Ingenieursbureau abtWassenaar te Haren - expertise bouwfysica

Bouwfysica

Ingenieursbureau abtWassenaar te Haren - expertise seismisch advies

Seismisch advies

Ingenieursbureau abtWassenaar te Haren - expertise brandveiligheid

Brandveiligheid

Ingenieursbureau abtWassenaar te Haren - expertise installatie

Installatie

Ingenieursbureau abtWassenaar te Haren - expertise geotechniek

Geotechniek

Ingenieursbureau abtWassenaar te Haren - expertise bouwkunde

Bouwkunde


Constructie

Onze belangrijkste doelstelling bij constructieve advisering is het integreren van de constructie in het architectonisch ontwerp. Hierbij zoeken we voortdurend naar optimale, creatieve en innovatieve oplossingen.

Bouwfysica

Een gebouw moet voldoen aan de te stellen eisen op het gebied van binnenmilieu, zodat mensen er comfortabel, veilig en energiezuinig kunnen verblijven. Wij toetsen gebouwen o.a. op energieprestatie, ventilatie en geluidwering.

Seismisch advies

abtWassenaar analyseert op aardbevingsgevoeligheid en zoekt de kritische elementen. We bieden oplossingsrichtingen en informeren over urgentie, mogelijke maatregelen en kosten. We kijken ook naar mogelijke risico's op letsel en schade bij kleinere, meer frequente aardbevingen. 

Brandveiligheid

De doelstelling van het brandveiligheidsadvies is in eerste aanleg het voorkomen van een brand. Als er een brand optreedt, is het van belang dat aanwezige personen veilig kunnen vluchten, de brandweer zijn werk veilig kan uitvoeren en de schade zo beperkt mogelijk blijft.

Geo techniek

We bouwen steeds hoger en dieper en vaak in een binnenstedelijke omgeving. Dit vraagt om creatieve oplossingen, een reductie in het gebruik van bouwmaterialen en inzicht in de kansen en risico’s tijdens het bouwproces.

Bouwkunde

In het team van opdrachtgever, architect en adviseurs is abtWassenaar de spin in het web. Onze gebouwen staan bekend om de hoogwaardige, architectonische kwaliteit die binnen de doelstellingen van onze opdrachtgevers zijn gerealiseerd.

Installatie

De advisering voor installaties strekt zich uit van de initiatiefase tot en met de mogelijkheden voor hergebruik. Zowel de gebouwgebonden installaties als diverse gebruikersvoorzieningen maken deel uit van totaalpakket. 

Domotica

Door jarenlange ervaring in de zorg en vooral passie voor domotica kunnen wij u adviseren vanuit het standpunt van de gebruiker en bieden wij u de kennis van een ontwikkelaar. Wij helpen u graag de volgende stap te maken en uw wensen te verwezenlijken.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en belangrijke gebeurtenissen

Contactgegevens


abtWassenaar
Inventief met techniek

Telefoon: +31 (0)50 534 7345
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.abtwassenaar.nl

Rummerinkhof 6
9751 SL Haren

Social


  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.